Madblogstoppen

torsdag den 6. oktober 2011

Madpaver på udflugt

Vi var en lille flok bloggere der i lørdags mødtes og indtog Madmessen i Ridehuset i Århus. En dejlig anledning til at være sammen og nørde lidt i det vi elsker: MAD!
Vi blev dog hurtigt spredt blandt boderne men "Paverne" holdt sammen og lod os lokke af de dejlige smagsprøver og tilbud om Magasiner og abonnementer.
Ridehuset er et gammelt stemningsfyldt sted.
Der var lækre gede-produkter til indtagelse, både oste, pølser og kød på frost.

Emmery´s hinsbærsnitter og cookies som de bød på smagsprøver af, samt deres afhængigheds-skabende brød.
Naturmælk´s "ostebord".

Fristelser fra Aarstiderne - én lod sig lokke med en gratis Kogebog mod at tegne et abonnement. Glæder sig til at modtage en "Verdens-kasse" snart.

Tolstrup´s mest fantastiske light-pink æblemost, brygget på Rød Aroma-æbler. Desværre ikke til salg, så vi måtte nøjes med 2 gange smagsprøver.

Der var så mange tilbud, at vi var nødt til at tage det op i vores lille 2 personers plenum, hvad vi dog skulle købe og hvad vi orkede at slæbe med derfra.

Ja, det så lettere kaotisk ud. Men vi kom derfra med røget Gouda, honning med Fennikel, Kirk´s lækre flødeost med hvidløg og ramsløg og "feta", et enkelt Summerbird chokolade-sushi-sæt, magasiner, en gratis kunst/kogebog og så dén med Aarstids-abonnementet.


Vi havde et par herlige timer i hinandens selskab og fik da lige hilst af med nogle af de andre, inden vi stærkt belæssede begav os ud i byen til solskin og med håb om en frokost, hvor vi kunne sidde ude at nyde "sommeren".
Vi måtte dog lige på vejen ud have en Fynsk Kirsebær slush-ice.
Den var dog særdeles koncentreret, så det var mest en fryd de første par centiliter. Dén nåede vi ikke helt igennem.

Men vi havde en dejlig dag og sluttede af med en tur i sommerhuset, hvor nogen badede og vi indtog vores grill-aftensmad ude.

2 kommentarer:

  1. Lyder som om I havde en skøn dag og at der var væsentlig flere smagsprøver lørdag end søndag :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Jo tak, det var en fin dag - og smagsprøver manglede der bestemt ikke. Nu glæder vi os bare til at sætte tænderne i vores indkøb.

    SvarSlet