Madblogstoppen

tirsdag den 23. august 2011

Lille Italien i Hadsund.

En søndags-udflugt jeg havde glædet mig til siden min Fødselsdag. Gaven var nemlig at indtage et måltid på Restuarant Davinci i Hadsund.Vi havde set en genudsendelse af et "Kniven på struben"-program, hvor stedet kom under behandling, med godt resultat til følge.
Vi drog forventningsfulde afsted - en lidt lang tur, men stedet ligger i smukke omgivelser lige ned til Mariager fjord.
Indenfor var der travlhed, de havde mange gæster til stor brunch-buffet, men vi blev venligt modtaget og kunne selv bestemme om vi ville sidde ude eller inde. Det var lidt vindigt, så vi sad inde. Men udsigten var stadig dejlig.

Interiøret var stilrent og holdt i rødt, hvidt og sort.

Meget gennemført også udendørs, hvor der var vind-sejl og hyggelige møbler.
Nå, men til sagen!!! Vi valgte traditionelt fra et frokost-menukort der indeholdt såvel, panini, salater, pandekager med fyld og selvfølgelig pasta og pizza´er.
Vi lagde ud med 2 slags brushetta til den Italienske øl og den kølige rosé.

Her med tomat og mozzarella.
Og helt enkelt med hvidløg, olivenolie og oregano.
De blev serveret rygende varme, sprøde og smagfulde.
Til hovedret holdt vi os til pasta-retterne: en carbonara og en med tomatsovs og fisk.
Carbonara´en var klassisk, fed cremet sovs med rigeligt bacon - en rigtig Herre-ret.
Fiske-pastaen indeholdt til min overraskelse ikke mange fisk..... Til gengæld kunne jeg umiddelbart tælle 6-8 jomfru hummerhaler. De smagte friskt og balancen i tomatsovsen var fin. Jeg savnede dog lidt Parmesan, hvilket jeg fluks fik på forespørgsel.
Det var en stor portion og mængden af hummerhaler steg stødt. Jeg måtte have assistance til at få kæmpet mig igennem den. Ind i mellem fandt jeg også nogle friske basilikumblade, uden at de dog bidrog med noget særligt til smagsoplevelsen.
Noget der virkeligt forundrede mig var at de serverede brød til pasta-retterne??? Det gør man vist ikke i Italien! Men til deres forsvar skal siges, at det var friskbagt og godt.
Vi nød den gode mad og de hyggelige omgivelser. Selvom det er et stort sted, der er delt op i både restaurant, café og isbod, var der på det tidspunkt behageligt og roligt. Men vi kom også lige efter brunch-rush-hour, så det ud til.
Vi kunne egentligt ikke spise mere, men blev enige om at gå en lille tur på kajen og så kunne vi da altid gå en tur forbi isboden på vejen ud.
Det resulterede i 2 kugler italiensk blød og lækker is til hver. Han fik skovbær og mint med chokolade. Hun fik tiramisu og kaffe med chokaldeovertrukne kaffebønner.

De blev indtaget på terrassen i solskin.

Alt i alt en udflugt værd, regningen for mad og drikke endte på lige godt 400 kroner og kvaliteten var god. Kunne godt tænke mig en gang med stor appetit at indtage en rigtig 4-5 retters aftenmenu :o) Det må jeg ønske mig til min næste Fødselsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar