Madblogstoppen

torsdag den 30. juni 2011

Grøn kødspiser …

Grillen var tændt op, da vi var på besøg hos svigermikkaniken. – Vejert var i top, så der var hygge i haven.
Svigermor havde lavet en lækker salat af frugt, bær, kogte hvedekorn og græskarkerner … den smagte himmelsk !
Billede 207
Dertil var der folie grønsager, bestående af kartofler, gulerødder, blomkål, godt kryddert med salt, peber og oregano, og til slut et låg af tomatskriver.
Billede 206
Kalkunbryst, krydret med salt og paprika -
Billede 208
Det er nok ret typisk mig, at prioritere en middag i nævnte rækkefølge. – Jeg er bare ikke den store kødspiser! – når det så er sagt, ville jeg hellere ikke undvære elementer af kød i mit daglige indtag af føde. Jeg elsker smagen, det er sjovt, at eksperimentere, udvikle kødretter , men jeg bliver hurtigt “fyldt” op af kød.
Derfor er hjertebarnet tilbehøret, Jeg er nok bare en grøn kødspiser.
Tak for mad svigermor.
Billede 212

Ingen kommentarer:

Send en kommentar