Madblogstoppen

onsdag den 13. marts 2013

Home alone - sådan da.

I den forgangne uge har den stået på meget let tillavet mad her i husstanden. Med kæresten på ski sydpå gik der ligeså stille"single-livs-tilstande" i det der blev indtaget hjemme.

En hel del yoghurt med hjemmelavet müsli af 5-korns blanding tilsat mandler, sesam, hørfrø og tørrede abrikoser, tranebær, blåbær og kirsebær, blev der spist.
Her dog i "kollega-brunch"-udgaven, med lidt mango på toppen.

Der blev brygget en god gedin grøntsags-blender-suppe, som stod på menuen i mange dage.

Grøntsags-kassen blev ryddet og alt kogt i bouillon og så blendet. Nemt, mættende og den blev varieret med forskellig topping.

Her med gede-oste-brød og dråber af trøffelolie på toppen.
En anden dag var det en rest dampede muslinger og en tredie var det ristet røget mørbrad.

Limfjordsmuslingerne var indkøbt i store mængder, blev dampet med hvidvin, porrer og rød peber. Her var også til flere måltider, både varme og kolde.

Her lille frokost-anretning med laks, avocado og brød.

Da kollegaen kom på visit blev laks anrettet med citroncreme på mini-toast. Der var gedeost med mango og røget mørbrad samt lidt æg, yoghurt og brød.

Vi sluttede af med ristet rugbrød med smeltede 70% chokolade-knapper fra Konnerup.

Der var optræk til en slags forår i luften inden det igen blev Fimbul-vinter. I haven begyndte der også at være mere liv end sædvanligt og derved kunne jeg konstatere, at jeg da ikke var helt alene hjemme.
En sød lille mus havde vovet sig ud fra sit skjul under grøntsags-kassen. Men jeg håber den er kravlet tilbage igen, med de tilstande vi har pt.

Da kæresten kom hjem var der gaver til Madpaven, så nu kan jeg snart lave lidt kokkerier fra Dolomitterne.
Dejlig rødvin, tørrede svampe og æbler, speck, lokal ost, honning, citron-bolsjer og ikke mindst en kogebog - PÅ ITALIENSK!!!

Så er det bare med at sætte igang,  PRONTO!!
Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar