Madblogstoppen

søndag den 3. marts 2013

Endelig tid (eller endelig Store Pølsedag)

Desværre er der gået alt for lang tid!
Desværre er den gået med bekymringer, en masse kørsel og mange praktiskheder i forbindelse en forældre indlagt i det offentlige sygehus system - nu på 4. uge! Det tærer noget på kræfterne.

MEN jeg samler jo også på gode oplevelser og det skal I heller ikke snydes for. Så her kommer i kort sammendrag indtryk fra en rigtig dejlig, hyggelig og produktivt dag i god venindes selskab.
STORE PØLSEDAG:

Fars blev rørt af såvel, lam, ko, svin og fasan - ingen hest.


Tarm trukket på pølsehorn - lammetarm, dog med noget besvær, men det lykkedes.


Grove pølsebrød fremstillet til at mætte alle munde.


Det flotte resultat efter et par timers intenst arbejde: BBQ-, Italiano-, Fasan-med bacon og en Aussie-pølse. Alle efter opskrifter i Mad og Venner nr. 94/2013. Lidt tillempet efter kokkenes smag og køkkenets formåen udi krydderier. De hvilede en times tid på køl og imens indtog vi dagens frokost.


Lækker kyllingesandwich med salat og tomater og Fruens hjemmerørte dressing.


Så blev der kogt ristede løg, kun vendt i mel og drysset med salt.


Pølse-stegningen gik igang, en" liflig røg" bredte sig i hele gaden og snart indfandt, de indbudte sig.

Bord blev dækket og retterne klar til indtagelse.


Garniture bestående af hjemmerørt remoulade, syltede jordskokker og rødløg, to slags sennep og den klassiske ketchup.


Så højtbelagt at pølsen blev helt væk.


De mættede utroligt hurtigt, vi var en del der måtte give op efter de første par hot-dogs og derefter kun nippe lidt til pølser og tilbehør. Men kærresten nåede vist helt op på 6!!! Han havde også kløvet brænde hele dagen :o)


Men alt i alt en så god oplevelse, at dén MÅ gentages var alle enige om . Dog var der stor uenighed om hvilken pølse eller hot-dog-kombination, der var bedst. Men i alt fald meget anderledes og bedre end den traditionelle "Indianer i kano med Kongo-bajer". Og helt klart arbejdet værd.

Prøv det, Linda

1 kommentar:

  1. Vi takker for en forrygende pølsedag. Det bar bestemt arbejdet værd
    Anette

    SvarSlet