Madblogstoppen

mandag den 4. februar 2013

Have a Break....

.... tag på Restaurant Remouladen og lad dine smagløg forkæles!

Hér går det som så mange andre steder stærkt og man får ikke altid nået at se de mennesker man gerne vil. Derfor har vi lavet faste aftaler med et vennepar - og det fungerer for os.

Senest havde vi lavet en aftale om at vi skulle på en frokost-visit på Restaurant Remouladen i Vejle. Fornyligt kåret til Danmarks bedste frokost-restaurant. Det måtte jo stå sin prøve

Herrerne lagde ud med to gode øl fra "pipelinen" til det lokale Bryghus, som er naboen. Og så tog vi ellers fat på smørrebrødssedlen og menukortet. Begge dele indeholdt et moderat men lovende udbud.
Det var svært at beslutte sig, men vi landede på:


Mørbradbøffer i flødesovs med champignon og bacon på ristet toastbrød til kæresten.


Jeg lagde ud med en af mine absolutte favoritter: Røget ål med æggestand Uuuhhhmmmm!Veninden fik roastbeef med peberrod, syltede agurker og hjemmelavet ristede løg.Vennen fik bondeæggekage med kartofler og bacon, dertil rugbrød, rødbeder, sennep og purløg.
En rigtig herreret, der stod godt til de øl Herrerne skulle have afprøvet. Vi havde fået en rigtig "Ølpave" med i byen, der brygger selv, så det var jo spændende, hvad han synes om det lokale bryg.
Vi damer nød vores smørrebrød vældigt, det var veltillavet og flot anrettet på godt hjemmebagt rugbrød. Så vi enedes da hurtigt om at vi skulle prøve et par stykker mere, som vi delte.


Mit næstevalg faldt på Dyrelægens natmad, en klassiker, der dog var lidt tam i det, anrettet med meget finthakkede rå løg og agurk.


Til gengæld var Ribbenstegen med hjemmegjort rødkål og agurksalat både sprød og lækker.
Vi var sådan set ret godt tilpas, ikke overmætte, men kæresten havde hurtigt fortærret sin mørbrad, så han havde plads til mere.
3 af os endte med et ostebræt:

Brie-, Vesterhavs- og Rødkitoste med syltede solbær, appelsin og nødder, dertil hjemmebagt knækbrød i mini-format.
Ved ikke helt om kæresten blev mæt, men det smagte godt.
Alt i alt en god og anbefalelsesværdig oplevelse, prisen endte på ca. 300,- kr. pr.snude med div. større og mindre øl - som "Ølpaven" sagde god for!

Selvforkælelse er bedre en (selv)forkølelse, Linda


Ingen kommentarer:

Send en kommentar