Madblogstoppen

tirsdag den 12. februar 2013

Forberedelser til Store-Pølse-dag.(Part One)


Jeg gik forleden igang med hjemme-produktion af 2 slags sennep og øl-marinerede jordskokker.
Jeg har sammen med veninde planlagt at vi i ferien skulle lave hjemmelavede hot-dog-pølser efter opskrifterne i det forrige "Mad og Venner" hvor der var et helt gourmet hot-dog-tema. Hun har udstyret til fremstillingen og ved fælles hjælp skulle vi jo nok kunne få kreeret lidt pølser. Men det kræver forberedelser!
Først sennep:

En ret stor portion blev det til. I variaterne WASABI og RØD KARRYPASTA.
Indkøbte gevaldige mængder sennepsfrø gule og sorte. Nogle blev kvast, jeg brugte mini-hakker, andre forblev hele. Opskrifter blev fulgt ret nøje, da jeg ikke tidligere har vovet mig ud på det felt.
Ingredienser til Wasabisennep:
2 spsk wasabi-pulver, jeg havde dog på tube, så det kom i.
200 g hele gule sennepsfrø
100 g formalede gule sennepsfrø
100 g formalede sorte sennepsfrø
4 dl koldt vand
2½ dl eddike
1 tsk salt
1 spsk sukker


Ingredienser til Rød Karry-sennep:
2 spsk rød karry-pasta
og ellers er resten som ovenfor.
Alt røres sammen og skal så hældes på glas og stå køligt en uges tid.
Jeg synes senneps-masserne var lidt tynde og holdt lidt af vandet tilbage i starten, men kom det i efter et par timer og håber at konsistensen bliver ok om et par dage. Ellers har jeg noget sennepspulver i baghånden.
De skal så på dagen smages til og selvfølgelig serveres til vores "hottere". Mere herom senere.

Er lidt spændt, Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar