Madblogstoppen

søndag den 3. juni 2012

Rabarber i lange baner

En af de helt fantastiske ting ved sommer er rabarber - og rabarber i enhver afskygning.
Jeg fik foræret en masse rabarber, hele 5 kg blev det til i fryseren. Skønt - så nu skal der laves rabarber...


I onsdags skulle vi have personalemøde, og da jeg havde lidt energi der skulle brændes af, eller tanker der skulle vendes, blev det til 2 tærter. -
Jeg havde nogle pærer liggende, i min frugtskål, der var meget op over! Derfor blev det til en pæretærte med et lille twist - men da jeg havde fået smækket den sammen, kom jeg til at tænke på et bundt rabarber, jeg ikke havde frosset ned, også måtte jeg jo også lave en rabarbertærte, og ikke en hvilken som helst - måske den bedste i verden - Mors dejlige rabarber kage - den smager himmelsk og er noget af det nemmeste, sådan en man lige kan bixe sammen, hvis der kommer gæster, hvilket jo altid er et plus. Gæsterne er også altid begejsret for den!

Mors dejlige rabarber kage

Du skal bruge:
  • 750 g rabarberstykker
  • 120 g sukker
  • 1 spsk kartoffelmel i en skål
Dej:
  • 1 dl mel
  • 3,5 dl kokosmel
  • 1 dl sukker
  • 125 g smør
Fremgangsmåden kan du finde på familiemadVelbekomme Sofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar