Nyt fra Madpaverne

Madblogstoppen

tirsdag den 12. juni 2012

Et haste indlæg i en travl tid

Når man arbejder på en skole, er det bare den mest travle tid på året. - Overlevering, forløb der skal afsluttes, timerenskab der skal gøres op, det er næsten så man taber pusten. - Oveni det er det som om det er en naturlov, at ens omgangskreds giver den en skalle på selvskabssiden... Så det går noget stærkt.

Men mad skal vi jo fortsat have, selv om det er de nemme løsningers tid.

Fryseren er stadig FYLDT med rabarber, og jeg eeeelsker rababer, modsat resten af familien der kun bryder sig om det, hvis det er svæbt ind i rigelige mængder smør, sukker og flødeskum

Det skal nu ikke forhindre mig i, at bruge rabarber til andet.
Så den anden dag fik vi kyllingebryst filet med en opgraderet mormor salat og rabarber kompot.
Jeg syntes det smagte herligt!

Rabarber kompot
Rabarber skæres i små stykker, og drysses med sukker. De kommes på en bageplade, ved 200 grader.
Når de er bløde, men ikke helt udkogte, tages de ud og vende med frisk revet ingefær.

Det smager skønt og giver en skøn syrlig kontrast til f.eks kylling.
En rigtig sommerspise - så mangler vi bare sommeren :)

Pust - støn
Sofie




Ingen kommentarer:

Send en kommentar