Madblogstoppen

mandag den 6. juni 2011

Love over Musholm ..

Billede 020 
Kristihimmelfarts ferien er vel overstået mæt på, mad, grin, godt selvskab, og indblik i kærligheden.
Min mand og jeg har deltaget i kærligheds kursus, afholdt af Muskelsvindfondens midtgruppe.
Kursuset blev afholdt på muskelsvindfondesn kursuscenter Musholm, i det skønneste vejr.
Der var oplæg omkring kærlighed, og alle kærlighedens ansigter. Smukke, søde og tænksomme beretninger fra det virkelig liv.
Lørdag var der stor kærlighedsfest – borderne var pyntet i kærlighedens navn. Billede 007
– En af deltagernes hjælper, er italiener, og haft egen resturant igennem mange år, så Luca, var indskrevet til, at fremtrylle den dejligste mad. Og det gjorde han.  - Det var enklet og smagfuldt.
Menuen bestod af :
Hovedret – kalkunsnitzler, med citron og hvidvin – dertil  kartofler vendt  med hvidløg og rosmarin og smørstegte gulerødder og brocoli.
Billede 015
Desserten var kærligheds kage – blødende chokoladekage, med creme og vanilieis og friske jordbær.Det smagte himmelsk – Hovedretten var let og skøn og en fin balance mellem det syrlige i citroen og det lidt cremede sovs. – Desserten var et kapitel for sig. Jeg har før fået blødende chokoladekage, men aldrig så lækker en som denne. – Den havde den helt perfekte konsistens. – Men 1 var helt klart nok :)
Billede 018
Til maden var der vin og gangbar, selvom det oplagte valg til maden var vin, valgte jeg at drikke Gangbar, jeg er vild med den øl.- Smagen er rund og sødlig – samtidig er konceptet bag det værd at slå et slag for.
Gangbar er verdens første tilgængelige øl, den er lavet i samarbejde mellem Viborg bryghus og muskelsvindfonden, og bliver kun solgt steder hvor der er plads til forskelle, og lige adgang for mennesker der sidder i kørestol, eller er gangbesværede.
Det har været en skøn weekend –  I kærlighedens tegn –
I danmark ER der plads til forskelle
Billede 021

Ingen kommentarer:

Send en kommentar