Madblogstoppen

tirsdag den 7. juni 2011

8305 Kartoffelø.

Har lige tilbragt nogle helt fantastiske dage på Samsø. Solen skinnede fra morgen til aften, vi så store og små seværdigheder med familien. For en MADPAVE var der lidt tid til at se på, snuse til og spise nogle dejlige lokale produkter.
Desværre nåede vi ikke at indtage de mange små caféer, restauranter og bryghuset i denne omgang. Men jeg har lovet mig selv, at vi snart kommer igen.

Med hjem i baggagen havde vi selvfølgelig lidt råvarer til at tilberede én, for mig, sommer-klassiker, der for alvor sætter gang i fornemmelsen af at NU er sommeren kommet:

Nye kartofler med persille, smør og Matjesfilet´er.


Jeg plejer at bruge dild til denne ret og komme lidt i gryden til kartoflerne, når de koges, men der var frisk bredbladet persille. Så den vandt.

Matjesfilet´erne fåes på dåse i de fleste supermarkeder.


Værs´go - så er aftensmaden klar. Med en lille klat smør til.


Helt enkelt og serveret med rugbrød på terrassen i sommerhuset - hvad mere kan man ønske sig?


Nåh, jo en smuk solnedgang og så lige lidt dessert.

HAPS! Fåes bare ikke bedre. Også importeret fra Samsø.

1 kommentar:

  1. Ej, hvor ser det godt ud!! Har dog aldrig smagt matjesfileter :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet