Madblogstoppen

onsdag den 26. september 2012

Slinger i valsen

Nogle timer, dage, uger går, uden man nærmest bemærker det, med almindeligheder, man føler man man kører i samme spor - samme rille måske endda.


Til andre tider slår ens vej et slag. Der ligger sten i vejen, kampesten måske, en top man skal over, en hurdel der skal "hurdles", en kamp der skal kæmpes, en vals der skal slingres eller et slag der skal slåes.


Det kan være stort eller småt, skidt eller godt. Hos os har det været et samsurium af:
arbejde, spise, sove, flytning, udflugter, sol og regn, sygdom, skilsmisse, høst, male, Simply Tea, syge forældre, kærestetur, slitage, Hotel Faaborg Fjord, almindeligheder, ualmindeligheder, motion, sløvhed, sommerhus, hjemmehjælp, Fødselsdage, dans, hundeluftning, søvnløshed..............og rigtigt mange tanker om dette og meget mere undervejs.

Men pludselig er tiden fløjet afsted, man har ikke nået at nedfælde noget af det der var interessant for andre, man har spist for at "overleve" og måske glemt at stoppe op og nyde i øjeblikket.

Men en dag skinner solen igen, man dufter til sensommeren, bidder i et dansk æble, får glimt i øjet igen og er klar til at skue ud i verden igen.

-og valsen slingrer ikke så meget mere,
Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar