Madblogstoppen

onsdag den 4. juli 2012

Ikke meget at skrive hjem om...

..... hvad er det så lige man nærmest har fået så laaaaang tid uden livstegn til at gå med????

Mest af alt computer-BØVL - er altså absolut ingen nørd udi teknink og skal derfor altid have ekstern ekspertise indover når "klaveret ikke spiller"

Men takket være kæresten og div. producenter af hel- og halv fabrikata har jeg da også spist. Ikke altid noget der egnede sig til fotografering, for slet ikke at tale om indlæg på et forsøg på en interessant/inspirerende blog, men her kommer alligevel et udpluk:

Først og fremmest skal lyde en højlydt tak til Thiese, for deres koldskål har jeg indtaget betydelige mængder af ;o)
Men varm mad har vi da også fået ind i mellem alle klap-sammen-madderne.

Her "burger a la hvad vi nu har i køleskabet" ristede grøntsager med salsa og italiensk brød.


Suppe bikset sammen af bladbeder fra fryseren, med persille-citron-drys og en klat flødeost.

Lidt udflugter og festivitas har der også været lagt ind. Bl.a. Sølundfestival med indtagelse af grillet kylling og pommes, Hotel Legoland med unge mennesker til stor børne-venlig buffet (dog uden kamera) og en overfyldt søndag syd for grænsen endte i en "om-flugt" til Møgeltønder med indtagelse af et luksusstjerneskud på Slotskroen.Her en dejlig tallerken med salater, frikadeller, røget rådyr, nye Samsø kartofler og terrine til "Familie-træf" og 100 års fejring i kærestens slægt.

Derudover er der indtaget mængder af rester, især kartoffelsalat i flere dage efter kærestens Fødselsdags-grill-og-kartoffelsalats-kalas.
Salater i alle mulige og Umulige kompositioner:

Her resten af kalveculotte fra Sankt Hans med bønnesalat og fårefeta samt salat med blomkål og grillede svampe i olie. Hertil nybagte mini-rugbrød af færdigblanding.

En del kager, lagkager og jordbær med is er der også gledet ned.
Et stort behov for frisk luft og motion trænger sig derfor meget på. For slet ikke at tale om tid til fordybelse og mad-nørderi.
Men alt det skal jeg jo nok få masser af tid til når FERIEN nu er her!!!!!!! Håber jeg ;o)
Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar