Madblogstoppen

søndag den 8. januar 2012

Energi, Pep og vægttab ....

Det kan være ret så hårdt at starte ud i januar!
Mange har afgivet løfter til sig selv, om sundere kost og mere motion.For mit vedkommende, er det nu en proces der startede midt i 2011 - indtil nu har det afstedkommet et vægttab til dato, på knap 30 kilo. Der er lang vej endnu, men vejen føles, faktisk ikke så slem, at tænke på.

Jeg stod der, i foråret 2011, og viste hvad klokken havde slået. Motivation eller ej, nu måtte det være.
Det der gjorde det sidste, var at jeg blev tilbudt en gastric bypass. Det ville jeg ikke kunne leve med, jeg ville simpelthen ikke kunne leve med ikke at kunne spise og nyde mad i alle madens fantastiske facetter. Derfor besluttede jeg mig for, at man godt kan tabe sig, elske mad, stadig kunne gå ud at spise, nyde livets bedste goder og samtidig smide nogle kilo. - Og nu 8 mdr. senere og 27 klio lettere, kan jeg sige, JA man kan godt - jeg har INTET fornægtet mig selv i disse mdr. - Men jeg har lært, at ALT har en pris, og ALT ikke er det værd. - Men med tanke på, de bevidste valg, kan det lade sig gøre.
Så lad værd at tøv, det er slet ikke så svært :)

Jeg havde nogle rester af dadler og svesker fra jul, som skulle bruges. De er blevet til disse skønne energi barer.
Energibar
100 g dadler
100 g svesker
50 g mandler
50 g cashewnødder
9 spsk havergryn
25 g kokos
20 g carob eller kakao
1 tsk. vaniliepulver
saften af en clementin og ½ appelsin ( hold lidt igen og vurder om der skal mere eller mindre i)
-
kokos til at vende dem i.


Sådan gør du:
Alle indgridienser kommes i foodprocessoren.
Mine er med bid, men ønsker du mere fint malede, skal du starte med at køre nødderne , derefter tilsætte de øvrige indgridienser.
De formes til små energi barer og vendes i kokosVelbekomme
Sofie

3 kommentarer:

 1. Hvor er det flot, TILLYKKE!! Du er så sej :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Stort tillykke. Hvor er det flot arbejde. Jeg ønsker dig rigtig god kamp med det næste skridt.

  SvarSlet
 3. Tak .. hvor er I søde ... :)

  SvarSlet