Madblogstoppen

torsdag den 3. november 2011

Græskar from over there ...

 Da jeg for et par uger siden, udhulede græskar til lygter, blev græskarkødet brugt til suppe.
Jeg havde dog bestemt mig for at der skulle laves pumpkin pie, som blev  til et ok forsøg med græskar cupcakes.

Der blev kogt en mos af grædkarkødet sammen med en lille smule sukker og en god vaniliestang, det der ikke blev brugt blev smidt i små potions poser til fryseren.Den anden dag var jeg inde og læse blogs, en af mine absolute ynglings beskæftigelser, når jeg skal stresse af. – En af de blogs jeg med stor glæde følger er the pioneer woman, det er altid lækre opskrifter, flot præsenteret og tit med en lidt anden vinkel på, en man ser andre steder.
Det var så her jeg så opskriften på pumpkin smoothie – ikke noget der ved første øjeblik, fik mig til at tænke .. Yes, den skal jeg prøve. – Men efter at have læst hendes beskrivelse, var der alligevel noget i mig, der syntes det kunne være sjovt at forsøge sig med.
Hun havde nemlig selv haft betænkeligheder med om det nu kunne være lækkert, og i følge hende, er dette nærmest et vidunder man bare MÅ prøve.
Og nu sidder jeg her og suger løs på min pumpkin smoothie.

Her er opskriften, inspireret af the pioneer woman

Græskar smoothie
150 g græskarmos – gerne semi frossen
1 dl vanilieyoghurt
1 dl mælk
½ tsk kanel (eller efter smag)

Det hele op i blenderen og giv den gas ..
Et sugerør i glasset og værsko :)
Og smagte det så fantastisk … hmm, jeg syntes den var ok, nærmest som milkshake – nu er min smag ikke særlig sød, så for mig var den nok en anelse for sød, og tror jeg skal forsøge igen, denne gang, skal grædkarmossen, var mere frossen når den kommer i blemderen.
Prøv det, det er MEGET bedre end det lyder …

Ingen kommentarer:

Send en kommentar