Madblogstoppen

fredag den 14. oktober 2011

Laver hun da aldig rigtig mad???

Mjjoohhhh, må vel være svaret herfra. Vi får da noget at spise hver dag. Nogle dage er det kærestens praktiske mande-mad, andre dage hurtige løsninger, endnu andre rester og de få hvor der er overskud, tages opskrifter frem, studeres, gennemtænkes, twistes lidt og så frembringes de.
Men langt de fleste går sådan nogenlunde på denne vis:
Kig i køleskab ...........bekymring .......gode intentioner .......lægge hjernen lidt i blød ........evt. et hurtigt indkøb.......og så trylle, trylle .........servering ..........konstatering af at det vel også var en slags aftensmad.
Således også forleden, hvor jeg dog startede med de gode intentioner og tog til fiskemanden. Købte 4 hvilling-filet´er og tog hjem og kiggede i køleskabet.

Jeg fik forvandlet
1 pose spæde spinatblade
4 gulerødder
1 rødløg
4 nedfalds-æbler
1 rød peberfrugt
lidt salt og peber

til noget der lignede en grøntsagsbund, kom det i et ovnfast fad.

Herpå de skyllede filet´er og nogle skiver Parma-skinke.

Det blev kastet i ovnen med staniol over ved 175 grader i ca. 30 minutter.

Og sandelig om der ikke også denne dag blev serveret aftensmad i det lille hjem. Vi spiste groft brød til, men ris, pasta eller kartoffel, ville sikkert også gøre sig glimrende, ligesom fiske-typen også kan varieres.
Sådan går mange dage sikkert hos andre hel- eller halv-fortravlede familier - også dem med "Pave"-ambitioner.

1 kommentar:

  1. Det ser godt ud - og mon ikke det er sådan at mange får lavet mad hver dag?? :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet