Madblogstoppen

mandag den 20. juni 2011

Solid husmandskost ala tøm dit køleskab

 

Den ældste og jeg var alene hjemme – først var jeg fristet til, at hoppe over og snuppe et stykke brød.

Fik hanket op i mig selv og stukket hovedet i køleskabet, for at se hvad det kunne blive til.

Billede 164

Det blev til æg, salattern med chili & oregano, skinketegn og et bundt grønne asparges

Dette blev omsat til en omelet for to …

Nemt og hurtigt – og ikke mindst velsmagende.
Omelet
2 æg pr. person
100 g salattern
skinketern
1 bundt asparges Billede 167
salt

Sådan gør du:

slå æggene op i en skål og pisk dem let sammen, med salt.
Hæld det på en varm pande, når æggene har sat sig lidt kommes skinke og salattern ved.

Aspages er kogt i spilkogende vand i 2-3 min – når de er skåret i små stykker kommes de ovenpå omeletten.
steger ved ikke for høj varme – sørg for at løsen omeletten ind i mellem.

 

Du kan komme alt hvad du lyster på – en nem og hurtig frokostret eller nem aftensmad,

Spise et godt stykke rugbrød til

Billede 170

Ingen kommentarer:

Send en kommentar