Nyt fra Madpaverne

Madblogstoppen

mandag den 30. maj 2011

Pomfritter og portvin er vel også en slags mad?

Efter en LANG, VÅD, MUDDRET – men sjov, hyggelig weekend sammen med gode venner til Jelling festival, hvor maden mest har bestået af flydende kost, i form af frisk presset appelsinsaft med vodka, kolde fadøl og ikke midst rigelige mængder af god portvin – og nej ikke i glas, men kander ;-)
Maden har bestået af pomfritter med nuggets, 1 sandwich med bacon og kylling (med rigelige mængder af karrydressing),1 stk pandekage med skinke, dressing og salat, for slet ikke, at tale om en intetsigende pizza … GODT vi har portvin, til at forsøde livet med, når maden er kedelig og man står i mudder til halsen. 
Billede0939Derfor står den på LET og nem aftensmad. – Og måske også lidt sund ..
Grønsagsbix med flæskesteg / rødbede frikadeller med Quinoa og karry
Opskriften er som følger:
Et par gulerøder fra grønsagsskuffen
De sidste  pastinakker fra posen, 3-4 stk
3 rødbeder (kogte)
6 små nyekartofler
3 stykker flæstesteg fra fryseren
Sådan gør du:
Billede 143
Rødbederne koges næsten møre
Kartofler, pastinak og gulerødder kommes i og koges med.
Skrællen af rødbederne smuttes af, og resten af grønsagerne skæres ud i passende stykker – da jeg ikke arbejder i små akorate stykke, må det her hos mig, gerne være lidt rustikt skåret.
Panden varmes op med lidt olie, og hele baluljen kommes i – når det har hygget sig en rum tid, tilsættes kødet og det hele varmes godt igennem.
Da jeg er ikke er den store flæskestegsspiser, fik jeg Quinoa frikadeller til.
Du kan øse og pøsse div. sovser ud over her, her valgte man Engelsk sovs og hj.lavet tomatketchup.
Moralen om at stå i mudder til halsen er nok, du ikke altid skal finde trøsten i portvinen – selvom det er en drik lavet til Guder og gudinder.
Billede 149

2 kommentarer:

  1. Pomfritter er da i den grad mad :-D

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hej Birthe!
    jeg har knoklet med at kunne kommentere på kommetare .. derfor mit RET sene svar :D
    Ja - pomfritter er da helt sikker mad ... :D

    SvarSlet