Nyt fra Madpaverne

Madblogstoppen

mandag den 1. april 2013

En Påske ud over det sædvanlige

Hos os har det på mange måder været en Påske, der ikke har været som Påsker er flest.

Sneen orker vi næsten ikke at kommentere på.
Jorden der var hård som sten og ikke til, for en nok så ihærdig gartner, at komme i.

Men at badebroen nærmest stod på land, da kæresten skulle have sit Påskebad, var da lige skrapt nok. (Jeg holdt mig på behørig afstand af gyset)

Familie-sammenkomster har ikke været af den festlige slags, desværre.
Men der har været tid til tanker og fordybelse.
Og smuk udsigt dertil.

Mad er der dog også blevet fortærret og fremstillet.
Fredag blev det en Nordisk inspireret Porre-pizza med Vesterhavsost, rosmarin og en rest peberfrugt.(Set i Mad og Venner)

En helt simpel bund lavet af:
200 g pizza mel, lidt grov mel og ca. 750 g Fru Møllermel
½ l lunkent vand, 25 g gær, 1 spsk salt og 1 tsk sukker.
Hævetid 6 timer på køl.
Det gav lækker blød dej nok til to pizza bunde.
På med 2 snittede porrer, gavmildt med Vesterhavsost i håndskårne skiver, et drys rosmarin, salt og peber og lidt peberfrugt.
Jeg var egentlig lidt nervøs for om porrerne ville tørre ud ved 225 grader i 20 minutter, men de var fine og forårsgrønne med lidt bid.
Alt havde en mild smag - kæresten drømte dog om mere ost. Men det kan jo arrangeres i et andet forsøg.

Resten af dejen blev til bløde boller, til week-end-morgenmaden.
Sammen med nykogte Påskeæg - selvfølgelig.


Lidt Påske blev det alligevel, Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar