Madblogstoppen

torsdag den 8. november 2012

Onsdags-depression vendt til torsdags-traktement

Igår var bare én af de dage! De dage hvor vejret er NOVEMBER og humøret blev NOVEMBER.
Træt, øm i kadaveret og lidt slidt tog jeg mig efter arbejde, sammen til en bytur med indkøb af klude for øje........ Meeeeen sådan skulle det ikke helt gå.
Jeg endte med at gå hjem uden at have spenderet det mindste, drømmende om alt fra Frellsen flødeboller over tørkager til saltbomber, som jeg kunne forkæle mig selv lidt med.
Heller ikke det kom der noget ud af. Jeg endte på sofaen med et stykke knækbrød og en depressiv fransk film........ dybere kunne man næsten ikke synke i selvmedlidenhed.

Heldigvis lavede kæresten mad - æble"flæsk" med røget mørbrad - det lunede da lidt.

Idag var jeg så på den igen, skulle altså have købt de klude til de "ande-arrangementer" der skulle komme i aften og lørdag.
Startede i den anden ende af byen og efter en timestid gik det egentlig helt godt og efter to slæbte jeg mine poser ind på cafeen Onkel A i Orla Lehmannsgade i Vejle.
Havde hørt at dét skulle en madpave altså bare prøve og at det var så lækkert. Og det slog på ingen måde fejl.
Jeg sad der ved mit eget bord og resten af cafeen var næsten fuld, Anders der laver mad under mottoet "Kompromisløs kærlighed og kvalitet" brænder for sit sted.
Jeg bestilte et brunch-bræt, som de også havde ved nabo-bordet og blev først trakteret med lækker Earl Grey og udvalgt most fra Bornholms Mosteri.


Efter ikke særlig lang ventetid kom Anders med mit bræt.
Der var græsk yoghurt med frugt og hjemmelavet müsli, 2 slags oste, marmelade, tunsalat, Parmaskinke med avocado, æg med mayo, frikadelle med hjemmelavet remo, hummus, tapernade, frugt og grønt samt et stykke gulerodskage med ostecreme.
Flot så det ud og alt var vel tillavet og med et personligt twist.
Dertil blev 2 slags hjemmebagt brød og rugbrød serveret på en pind.


Man kan sige at Brunch-konceptet er svært at blive ved med at forny, men når tingene er lavet med sjæl, så er det værd at spise. Ostene var ikke de mest spændene og kagen velkendt, men stedet bygger på gode grundtanker virker det til.
Anders serverer også overdådigt smørrebrød, sandwich og salater som han beredvilligt fremviste for alle gæsterne. Derudover kan der købes Hancock øl, vin, most, kaffe og te på stedet.

Alt i alt en god måde at fordrive dunkle november-tanker på og prisen var overkommelige 150,.kr. for alt inkl. drikkevarer.
Jeg var bestemt opløftet da jeg gik derfra og har sagt til kæresten, at dér må vi hen en anden gang, for jeg tror at selv han kan blive mæt hos Onkel A.

Vel hjemme igen med klude og klar til at indtage ugens første and, Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar