Madblogstoppen

fredag den 13. juli 2012

Sushi......eller...

Sushi er hér en favorit-spise og måske dette har inspireret kæresten til den Fødselsdagsgave som han havde fundet og jeg skulle have indløst forleden.


Men i dette tilfælde var der ikke tale om lækkert grønt eller bløde fiskestykker svøbt i tang og sticky ris.

NEJ - mere som i RÅ FISK SPISER MENNESKE!!!!!!


Jeg var inviteret til et treat hos Divine Spa i Århus (divinespa.weebly.com).
Jeg var lidt nervøs for om jeg synes de små fisk mindede mig for meget om frøer - som jeg ikke TÅLER - eller om jeg synes det ville kilde for meget.

Man blev professionelt modtaget og fødderne bliver vasket og undersøgt, da man hverken må have åbne sår eller svamp der kan tage livet af de små kræ.
Derefter nedsænkes fødderne i akvarielignende tanke og så begynder festen......

En erfaren kunde sagde at jeg skulle lade være med at kigge ned i bassinet de første par minutter, men blot vænne mig til følelsen. Det var en god idé, kroppen vænnede sig hurtigt til fornemmelsen uden at det kildede så meget.

De små fisk har ikke tænder, men suger løs af døde hudceller. Fiskene har angiveligt kun 2 sekunders hukommelse og glemmer derfor de lige har spist og måske er mætte - hvem der bare havde det sådan!!
De kommer fra Tyrkiet, hvor de normalt lever i varme kilder og tilpasser sig omgivelserne ved at tage farve derefter. Hos Divine Spa havde de såvel helt lyse fisk i akvarier med hvid baggrund, som små mørke i sorte omgivelser.
Der er også mulighed for at få en "full-body-fiske-sugning", men jeg tror at det ville kræve nogen overtalelse før jeg ville kaste mig ud i det.

Men fodbehandlingen efter lod dejligt bløde fødder, som afsluttende blev cremet ind. Det kunne jeg godt vænne mig til.
Kæresten havde også fødderne i karret og synes ligeledes det var en fonøjelse - altså ikke kun for kvinder.

Men "omvendt" sushi er for alle med rene sunde fødder med hang til rå fisk ;o)

God appetit, Linda

3 kommentarer:

 1. Tror på der skulle en for for tilvænning til...

  Full-body-fiskesugning ville jeg klart ikke indlade mig på... kan ikke lade være med at tænke på vores naturlige kropsåbninger :-/

  SvarSlet
 2. På den første ferie sammen mødte gemalen og jeg sådan en stime fisk, hver gang vi badede. Jeg syntes, det kildede sjovt, når de nappede, mens han var stærkt utilfreds, eftersom de hev i hans hår på benene :-D

  SvarSlet
 3. Ja, det er en noget speciel følelse og det med kropsåbninger vælger jeg slet ikke at tænke på ;o)

  Mon de kan bruges i stedet for barbering af benene?????
  Av, Linda

  SvarSlet