Nyt fra Madpaverne

Madblogstoppen

mandag den 14. maj 2012

Hvor var Adam??????

Forleden tog jeg turen til den store Hovedstad. Jeg skulle overraskes og have en forsinket Fødselsdags-"treat".
Den ene del af traktementet var jeg varskoet om, og glædede mig vildt til endelig at møde mit "Mad-Crush". Veninden havde forespurgt, men der kunne ikke garanteres noget om hans tilstedeværelse............hmmm. Men jeg var spændt!
Først gik turen til Imperial-biografen, hvor vi nød en 3-timers opera-forestilling fra "the Met" i New York.
Nogle ville nok mene, at det var at trække pinen lige lovligt langt ud, men jeg nød hvert et minut af "La Traviata".
Så begav vi os mod Rosenborggade.
Her nåede forventningerne deres højdepunkt, da vi drejede til venstre ind ad porten.


Jeg spejdede nysgerrigt, men så INGEN  Adam!!!!!
Dette slog mig dog ikke ud, han skulle nok komme.
Vi indtog vores bestilte pladser i Spise-køkkenet, med udsigt til arbejdende køkken og duft af mad, ikke mindst frituesen.......

Hyggeligt var dér og vi fik hurtigt vores mad og drikke.
Jeg bestilte - i mangler af himself - Adams salat med Confit de Canard med valnødder, friseé og granatæble.


Veninden havde længe drømt om Moules frites, så det blev hendes valg.
De var der til overflod og med RIGELIGT smør.
Jeg bestilte yderligere deres berømmede pommes frites stegt i jordnøddeolie med tartarsauce. De blev serveret i miniature "friture-kurve", meget "cute".
Der var selvfølgelig hjemmebagt brød med smør, som vi nød til en start.

Vi nød maden, drak dejlig Æble-cider fra Fejø, men jeg kunne ikke helt droppe tanken om at han dog snart måtte dukke op.......
Vi havde et fint bord i et ikke særligt fyldt lokale, med udsigt til sommerterrassen med krydderurter, som vi også har planer om at skulle indtage, når og hvis sommeren kommer.

Vi havde et par dejlige timer hos "brødrene", dog uden brødre, så vi er nødt til at vende tilbage.
Dejligt uhøjtideligt sted, god mad med HØJ mætheds-faktor og et varieret solidt spisekort.
Eneste anke udover mangel af "Mad-crush" var, at vi forlod stedet med en distinkt "duft" af friture i hår og tøj.............
Men vi havde selvfølgelig heller ikke bestilt bord i den lidt finere "Spise-stue".

Så better luck next time, Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar