Nyt fra Madpaverne

Madblogstoppen

fredag den 16. marts 2012

fredagens "vis mig dit køleskab"

Efter en hæsblæsende uge, og mad der bestemt ikke er værd, at blogge om - havde jeg bestemt, at fredag skulle vi have noget vi alle kan sætte pris på efter en lang uge.

Der var taget 500 g hakket oksekød op, fra den lokale kød pusher i går, og med et kig i div skabe, blev det til 3 avocadoer der skulle bruges nu, en lille rest cremfrache, 2 tomater, lidt agurk, en ananas der var well done, en rest grisinni med chili, og et stykke parmasan + en pakke gær ...

Blev det til burgere!
Bollerne blev sat til hævning - også var det tid til bøfferne.















Saftige bugerbøffer:

500 g hakket oksekød
ca. 50 g kiks, grisinni eller ligende
1 løg,
1.5 dl fint revet parmasanost
Salt og peber

Sådan gør du:
Løget snittes fint og steges blødt på en pande.
Kiksene kommes i foodprocesseren, og køres til krummer. Løget kommes i sammen med ost og kød og det hele køres sammen.
Lad det hvile lidt, inden bøfferne steges på en varm stegepande.

Vi fik en dejlig guacamole, fint skåret tomat, lidt agurk, frisk ananas, salat og jalapenos og lidt dressing lavet af cremfriche og lidt chilipasta.
Et skøn burger og en god start på en weekend.



God weekend - Sofie






Ingen kommentarer:

Send en kommentar