Madblogstoppen

tirsdag den 17. maj 2011

Det er nuuuuuuuuuu!

Der er bobler i maven, det føles nærmest som har man ersattet alt maveindholdet med en stor Sodastream maskine,
Det er nu det sker! Tanker, overvejelser, hvad er forventingerne? Hvor vil vi hen? hvad er formålet? Rækken af HV-ord har nærmest været endeløs – og er helt sikkert ikke udtømt...


MADPAVERNE er nu blevet til en blog – et venindeskab, hvor mad altid har har spillet en ret central rolle. - Sammen har vi kunne bitche over for meget rødløg på middelmådige cafeburgere, nørde i det uendelige over nye råvarer der er afprøvet. Med andre ord: vi har kunnet té os som ”MADPAVER” - hvilket også har givet os, dette tilnavn ;o)


Så hvad var mere oplagt, end at vores blog skulle have dette navn?


Den ene af Madpaverne er novice ud i internetets blogs og mad-hjemmesider, men har dog i gennem årene været løsarbejder på Familiemad.dk, som den anden er bestyrer af. Hjemmesiden blev med tiden større og mere seriøs og dér opstod lysten til den fælles blog.
Vi vil gerne have mere kontakt til læsere og mere fokus på eget ”mad-liv”. Dette blev for alvor kickstartet, da vi sammen, var med til et madbloggertræf.


Da MADPAVERNE var ledig, var beslutningen så godt som taget – det næste skridt i vores venskab og madlidenskab er en realitet!!!


NU er Madpaverne, samarbejdspartnere og klar til, at dele og øse ud af vores erfaringer, passion, aversioner og lidenskab for det enkle køkken, med gode råvarer i højsæde.

Vi skåler i Æble-Hindbærbrus fra Aarstiderne og glæder os til at kaste os ud i dette nye MADPAVE-eventyr.

1 kommentar:

  1. Yeahhh, glæder mig til at følge jer :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet