Madblogstoppen

tirsdag den 13. august 2013

F for.................

FERIE, FRI, FULDSTÆNDIG FRI for det meste og "For hulan da, så gik der FLUKS en måneds tid"!

Jeg har simpelthen haft behov for Fuldstændig nedkobling og afkobling. Har nydt den danske og svenske sommer For Fuld udblæsning.
Derfor kommer her Ferie-glimt i blandet stil og med små-kommentarer til. Bare for at vise at interessen og lysten til mad på ingen måde er ophørt og for ligesom at komme lidt op i "blogger-drejninger" igen.
I flæng og ingen orden, men masser af nydelse og afslapning:
:

Kølig rosé ved enhver given lejlighed - det har været meget kendetegnende for min sommer....

Første kølige "drink" i det svenske - ALKOHOLFRI øl, var vist egentlig ok.

Første, men ABSOLUT ikke sidste kanelbullar. LOVE them!

Vild timian på Bjäre Väderø, som man ikke måtte plukke med hjem af. Holdt mig pænt i skindet.

Solnedgang i Torekov - kan kun anbefales. Skagen bare på svensk.

Den lækreste rustikke salat med lun stegt chorizo og kylling samt lune kogte kartofler. Den udgjorde et helt aftenmåltid. Konstellationen må afprøves ved lejlighed.

Kølig alkoholfri drink, flot men ikke så meget smag at jeg husker af hvad???? Fik jeg mon alkohol efterfølgende??? 

Morgenmads-kurv på det hyggeligste B&B Moarna. Smurte madder, æg, mælk, juice, yoghurt og alt hvad man behøver.................

............. til indtagelse i det fri, når vejret tillader - og det gjorde det.

En enkelt svensk skovsø fandt vi da også.

Udsigt fra Kullaberg (Kullen) over sol og Øresund.

You and me on a rocky beach.

Og den simple madpakke.

Skåne, Halland og Kanelbullar tilbage til Danmark!!!!!!!

Første måltid efter hjemkomst - alt fra egen have, bortset fra pølsen, den har groet hos Slagter Aalbæk.
Jeg har mange flere gode ferie-minder, der minder om mad og gode oplevelser. Og jeg har da faktisk også produceret lidt. Men det må komme i Part II.

Håber også din ferie har fyldt dig op, Linda