Køkken-skriblerier af Østjydske provinsfruer
torsdag den 17. oktober 2013
Bananer, bananer jeg kan ikke få nok
›
For tiden har jeg bare en sød tand, så de små grå måtte i sving, for ikke at få spist al for mange kalc. Opskriften er inspireret af opskri...
2 kommentarer:
lørdag den 12. oktober 2013
Svaret på mine bønner
›
Lækker sulten havde taget fuldstændig over, men har her fundet svaret på mine bønner ; dessert/ kage der smager syndigt og skønt og kan guf...
1 kommentar:
tirsdag den 13. august 2013
F for.................
›
FERIE, FRI, FULDSTÆNDIG FRI for det meste og "For hulan da, så gik der FLUKS en måneds tid"! Jeg har simpelthen haft behov for F...
2 kommentarer:
onsdag den 3. juli 2013
Ridder i skinnede rustning
›
I al travlhed og trængsler blir´ der dog ind i mellem tid til at sætte sig til tastaturet - for også at lave andet end arbejde. Du skulle...
torsdag den 6. juni 2013
Herligheder for krop og sjæl
›
Når hele verden står i flor, så er det næsten uundgåeligt at få batterierne lidt genopladet. Vi tog i søndags med venner til herligheds-...
mandag den 20. maj 2013
Overdrivelse på alle måder
›
Pinsen har jeg brugt i det eventyrlige Prag. Det har været fantastisk vejr, så byen har vist sig fra den allerbedste side. Der har været ov...
torsdag den 9. maj 2013
Pølsebrød for børn og barnlige sjæle
›
Mad i en fart kan være en udfordring, og det kan være svært at modstå fristelsen for hurtig junk food. I dag skal lageret af hurtig mad fyl...
›
Start
Vis internetversion